Este inceputul unei noi ere. Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf

Este inceputul unei noi ere. Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf
  • Este inceputul unei noi ere
  • Ford lanseaza prima sa masina de strada construita pe platforma lui Volkswagen Golf
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mister, comunicatul de presa oferit astazi publicitatii anuntand, in schimb, ca vanzarile vor demara abia in 2022.

Sfarsitul acestui an marcheaza debutul primului Ford asamblat pe binecunoscuta platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen, noul Tourneo Connect impartind inclusiv diferite elemente estetice cu actuala generatie a gamei Caddy. Anuntata in cursul zilei de azi, masina constructorului de peste Ocean va fi disponibila, spre comercializare, in doua lungimi si patru echipari diferite, potrivit anuntului facut cu cateva clipe in urma.

Daca nota de plata nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta, nu la fel se poate spune si despre data deschiderii listei de comenzi: inceputul lui 2022, potrivit marcii din Detroit.

Ford Tourneo Connect

Intr-un final, despre noul Tourneo Connect, oficialii companiei Ford au mai tinut sa mentioneze si ca va ajunge in showroom-uri, la vanzare, in doua versiuni diferite de motorizare. Intr-o alta ordine de idei, masina producatorului de peste Ocean isi va intampina clientii alaturi de un propulsor din celebra serie EcoBoost, de 1.5 litri, cu 114 CP, acestuia alaturandu-i-se o unitate EcoBlue, de doi litri, cu doua variante de putere: 102 ori 122 CP.

Livrarea valorilor maxime se face catre rotile fata, printr-o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, cu mentiunea ca motorul diesel de 122 CP dispune, optional, de AWD.

Pe plan tehnologic, noul Tourneo Connect beneficiaza, in mare, de aceleasi dotari precum actuala generatie a gamei Caddy de la Volkswagen, masina marcii Ford propunand si doua display-uri color la nivelul plansei de bord. Unul pentru afisarea instrumentelor digitale si configurabile, montat in spatele volanului cu trei spite, iar celalalt insarcinat cu gazduirea comenzilor sistemului de infotainment si instalatiei automate de climatizare.

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Ford Tourneo Connect
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2021