Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate noua generatie

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate noua generatie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Cum arata in realitate noua generatie
Distribuie pe Facebook

Conceputa special pentru a concura impotriva unor produse ca Hyundai Elantra N, aceasta isi va intampina clientii alaturi de un pret ce porneste de la aproximativ 30.800 de dolari.

Prezentata publicului larg in urma cu numai 60 de zile, prima Acura Integra din ultimii 16 ani stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, noua masina se remarca in special prin alura specifica unui fastback, insa nici farurile cu LED botezate JewelEye - care incorporeaza luminile de zi cunoscute sub denumirea de Chicane, prizele de dimensiuni generoase de la nivelul spoilerului fata, pragurile laterale proeminente, jantele din aliaj ce masoara pana la 19 inch, blocurile optice posterioare echipate - la randul lor, cu tehnologie LED sau evacuarea dubla nu vor trece complet neobservate.

Acura Integra

Acura Integra

La interior, de cealalta parte a portierelor, meniul disponibil cuprinde inclusiv doua display-uri uriase, 16 boxe si o tapiterie din piele sintetica, acestora alaturandu-li-se si un volan multifunctional cu design cu trei spite, scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, bancheta rabatabila fractionat, incarcare wireless a telefonului mobil, climatizare automata cu comenzi cu afisaj integrat, lumini ambientale, Apple CarPlay, Android Auto si Amazon Alexa.

Sub capota, viitorii cumparatori nu vor avea la dispozitie decat un singur propulsor - respectiva optiune costand intr-un benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, ce ofera undeva in jurul a 200 de cai putere. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - printre altele, cu un cuplu maxim de doar 260 de Newton-Metri, livrarea valorilor mentionate anterior facandu-se - in functie de nivelul de echipare pentru care s-a optat, daca mai trebuia cumva precizat, fie prin intermediul unei cutii cu variatie continua, fie cu ajutorul unei transmisii manuale cu sase rapoarte si functie Rev Match Control.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Acura Integra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2022