Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Noua generatie, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Noua generatie, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Noua generatie, dezvelita oficial in urma cu doar cateva momente
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura varianta de motorizare, respectiva versiune mizand pe un motor turbo de 1.5 litri - si 200 de cai, aparent.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ jumatate de an, prototipul ce anunta revenirea legendarei Integra a renuntat intr-un final - zilele acestea, la toate elementele caracteristice unui concept, imbratisand astfel ingredientele ce compun reteta specifica unei masini oferite in serie. Disponibila la preturi ce vor porni de la circa 30.000 de dolari - daca mai era nevoie, inca o data, de afirmat, rivala trio-ului format din Hyundai Elantra N, Volkswagen Jetta GLI si Subaru WRX, iese in evidenta printr-un design extrem de familiar, inspirat de Civic Si.

Acura Integra

Acura Integra

Lista atractiilor exterioare debuteaza cu celebrele faruri cu LED boteze JewelEye, ce beneficiaza de lumini de zi promovate sub denumirea Chicane, si continua - printre altele, cu prizele supradimensionate de la nivelul spoilerului fata, pragurile laterale proeminente, jantele din aliaj de pana la 19 inch, linia alungita a plafonului, similara unui fastback, blocurile optice posterioare dotate - la randul lor, cu tehnologie LED, evacuarea dubla s.a.m.d.

In interior - de cealalta parte a portierelor, versiunea de serie a prototipului Acura Integra beneficiaza, oarecum inutil de mentionat, si de un volan multifunctional cu trei spite, in spatele careia se ascunde display-ul de 10.2 inch insarcinat cu afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile. Respectiva reteta cuprinde inclusiv scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, bancheta rabatabila fractionat, tapiterie din piele sintetica, comenzi cu afisaj integrat pentru climatizare, incarcare wireless a telefonului mobil - dar si instalatie audio cu 16 boxe.

Respectiva reteta se incheie cu un motor turbo de 1.5 litri si undeva in jurul de 200 de cai, ce lucreaza alaturi de o cutie cu variatie continua disponibila in standard, cu precizarea ca persoanele ce opteaza pentru varianta de top vor avea la dispozitie si o transmisia manuala cu sase rapoarte, insotita de o functie Rev Match Control si - extrem de important de spus, un diferential cu alunecare limitata pentru un maxim de aderenta si performanta.

Acura Integra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Acura Integra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2022