Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate noua generatie

Este inceputul unei noi ere. Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006. Cum arata in realitate noua generatie
  • Este inceputul unei noi ere
  • Honda lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2006
  • Cum arata in realitate noua generatie
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare pornesc de la suma de 30.800 de dolari.

Se remarca in special prin linia alungita a plafonului, un element de design preluat de la fastback-urile cu o caroserie in cinci portiere, insa nici grila frontala unica, nici detaliile laterale proeminente atent sculptate nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Acura Integra - Galerie foto

Acura Integra - Galerie foto

Meniul specific departamentului exterior continua cu un difuzor posterior masiv si, mai mult ori mai putin surprinzator, o evacuare dubla, pe cand reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si un display central cu o diagonala generoasa, de noua inch.

Din peisaj nu lipsesc, in functie de echiparea si dotarile optionale alese, nici farurile cu tehnologie LED, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch sau, daca mai conteaza cumva, instalatia audio cu 16 boxe. Afirmatie valabila, dupa cate se pare, si in cazul scaunelor incalzite, de exemplu.

In plan tehnic, prima Acura Integra din ultimii 16 ani se va putea lauda exclusiv cu o motorizare turbo de 1.5 litri, pe benzina, si undeva in jurul a 200 de cai. Cu livrarea puterii maxime urmand a se face prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte ori al unei unitati CVT.

La momentul actual, atat timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea din dreptul vitezei de top nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta similara. Sub semnul intrebarii sta si consumul mediu de carburant, dar macar se cunoaste pretul de vanzare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Acura Integra - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2022