Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa versiunea cu motor pe GPL

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Cat costa versiunea cu motor pe GPL
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Cat costa versiunea cu motor pe GPL
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv lumini fata Full LED, plus aer conditionat cu reglare manuala.

Una dintre cele mai populare masini ale momentului, actualul Renault Clio este oferit, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta botezata sugestiv TCe 100 GPL.

Disponibila la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 14.200 de euro, respectiva formula se traduce printr-o putere maxima de pana la 100 de cai, daca mai trebuia cumva precizat.

2020 Renault Clio

Acompaniata de o cutie manuala in sase rapoarte, aceeasi motorizare turbo de un litru, cu trei cilindri in dotare, a mai pregatit si un cuplu de 160 Nm. Plus o valoare de aproximativ 11.8 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Fisa cu specificatii tehnice a variantei Renault Clio TCe 100 GPL continua cu o viteza de top de 187 de kilometri pe ora, in timp ce consumul versiunii cu pricina este de 5.4 litri benzina / 6.9 litri GPL la 100 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu echipamente standard, aceeasi masina comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 14.290 de euro se bucura inclusiv de lumini fata Full LED. Conform configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Totodata, in suma mentionata anterior mai sunt cuprinse si aerul conditionat cu reglare manuala, jantele din otel cu diametrul de 15 inch, radio-ul cu patru boxe si Bluetooth, cruise control si limitator de viteza.

Vopseaua metalizata si proiectoarele de ceata se afla, in schimb, printre dotarile optionale ale versiunii oferite de Renault sub denumirea Clio TCe 100 GPL. Aceeasi varianta mai propune, contracost, si senzori parcare spate, si display central de 7".

2020 Renault Clio

2020 Renault Clio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze 2020 Renault Clio
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021