Inca o palma data haterilor. O Dacie s-a vandut mai bine decat noul Golf 8 in Europa

Inca o palma data haterilor. O Dacie s-a vandut mai bine decat noul Golf 8 in Europa
  • Inca o palma data haterilor
  • O Dacie s-a vandut mai bine decat noul Golf 8 in Europa
Distribuie pe Facebook

Aceasta a reusit sa depaseasca inclusiv masini precum Peugeot 2008, Volkswagen T-Roc sau Skoda Octavia.

Prezentata publicului larg in prima parte a toamnei lui 2020, alaturi de generatia cu numarul trei a gamelor Logan si Sandero Stepway, noua Dacie Sandero este, in prezent, una dintre cele mai apreciate masini ale Europei. Fara nicio exagerare.

Ba dimpotriva: o demonstreaza inclusiv premiile obtinute, saptamanile acestea, in Franta si chiar Marea Britanie, unde jurnalistii unor publicatii foarte cunoscute si respectate i-au acordat distinctia Car of the Year.

Dacia Sandero 3 - Vanzari

Totodata, succesul generatiei cu numarul trei al gamei Dacia Sandero se vede si in numarul unitatilor vandute in Europa pe parcursul lunii ianuarie. 15.922, ceea ce reprezinta un plus de aproape 700 de exemplare comparativ cu Volkswagen Golf.

Aceeasi masina a companiei de la Mioveni a mai lasat in urma inclusiv nume ca Peugeot 2008, Opel / Vauxhall Corsa, dar si Renault Clio, pe a carei platforma CMF-B o si foloseste, intr-o versiune simplificata.

Cea de-a treia generatie a gamei Dacia Sandero a reusit sa se impuna si in fata lui Fiat Panda, Volkswagen T-Roc sau Skoda Octavia. Vanzari mai bune au bifat Peugeot 208 si Toyota Yaris, respectiv ocupanta primei pozitii a clasamentului.

Pe piata din Romania, masina companiei de la Mioveni pleaca de la 8.600 de euro, aceasta oferind in echiparea de baza un benzinar aspirat de un litru si 65 de cai, plus o lista cu dotari standard destul de saraca.

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway
mai multe