Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite - de altfel, si farurile cu LED. Plus tapiteria din piele si scaunele electrice.

Prezentat publicului larg inca de la sfarsitul anului 2020, mult anticipatul Jaguar F-Pace Facelift se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta R-Dynamic Black, acompaniata de diferite elemente de negru la nivelul caroseriei.

Jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, etrierele de culoare rosie, dar si farurile cu LED sunt oferite - la randul lor, in standard, fara costuri suplimentare. Asemeni tapiteriei din piele, plafonului panoramic, dar si scaunelor cu actionare electrica ori sistemului de infotainment cu display de 11.4 inch.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black si F-Pace SVR cu pachet Black

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black si F-Pace SVR cu pachet Black

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 66.000 de euro, noul Jaguar F-Pace R-Dynamic Black se mai poate lauda, inutil de mentionat, si cu o gama de motorizari extrem de variata. Intr-o alta ordine de idei, clientii au la dispozitie cinci versiuni MHEV si chiar o varianta PHEV.

Solutiile oferite cumparatorilor constau, potrivit configuratorului local, intr-un D165 si un D200, ambele insotite de un motor I4, de doi litri si 163 sau 204 CP. Amatorii de diesel-uri vor fi intampinati, de altfel, si de un D300 livrat - la pachet, alaturi de o unitate I6, de trei litri si undeva in jurul a 300 CP.

Meniul tehnic caracteristic versiunii R-Dynamic Black a noului Jaguar F-Pace Facelift continua cu variantele P250 si P400, puse in miscare de doua benzinare diferite: un I4 de doi litri si 250 CP si un I6 de trei litri si 400 CP. Lista cu optiuni se incheie cu un P400e cu o motorizare I4 de doi litri, un propulsor electric si 404 CP.

Valorile maxime sunt livrate - indiferent de motorul instalat sub capota, catre rotile de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte in dotare si, inutil de precizat, a unui sistem inteligent de tractiune integrala. Conform informatiilor si detaliilor publicate pe site-ul local.

Jaguar F-Pace R-Dynamic Black si F-Pace SVR cu pachet Black

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Jaguar F-Pace R-Dynamic Black si F-Pace SVR cu pachet Black
mai multe