Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo de 231 de cai si face suta in doar 6.1 secunde!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina are motor turbo de 231 de cai si face suta in doar 6.1 secunde!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina are motor turbo de 231 de cai!
  • Face suta in doar 6.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus jante din aliaj pe 17 inch, potrivit importatorului local.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ doua saptamani, in prima parte a lunii aprilie, cea mai recenta iteratie a gamei Mini John Cooper Works a fost lansata recent, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 33.558 de euro.

In configuratia de baza, respectiva masina combina un propulsor turbo de doi litri si aproximativ 231 de cai cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, conform companiei producatoare.

Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de 6.3 secunde, aceeasi fisa cu specificatii tehnice a noului Mini John Cooper Works Facelift cuprinzand inclusiv o viteza de top de circa 246 de kilometri pe ora. Printre altele.

Mini JCW Facelift

Mini JCW Facelift

Mini JCW Facelift

Oferita in schimbul unei sume de 2.020 de euro, o cutie automata cu opt trepte de viteza ii permite respectivei masini sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora cu 0.2 secunde mai repede, in 6.1 secunde.

Cea mai recenta iteratie a gamei Mini John Cooper Works este comercializata, pe aceeasi piata din Romania, si intr-o versiune de caroserie Cabriolet, care porneste de la 37.902 euro. Disponibila alaturi de un motor turbo de doi litri, cu 231 de cai, evident.

Varianta cu transmisie manuala in sase rapoarte rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.6 secunde, in timp ce cutia automata de 2.020 de euro reduce intervalul respectiv cu 0.1 secunde.

Asa cum precizam si anterior, inca din prima parte a acestui material, lista cu dotari standard caracteristica celei mai recente iteratii a gamei Mini John Cooper Works cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, printre altele.

Mini JCW Facelift

Mini JCW Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Mini JCW Facelift
mai multe