Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Opel costa numai 16.660 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina de la Opel costa numai 16.660 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina de la Opel costa doar 16.660 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de aer conditionat cu reglare manuala.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci luni - inca de la inceputul verii anului 2023, cel mai recent Opel Corsa din istorie a fost lansat de curand, chiar la finalul saptamanii trecute, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la numai 16.660 de euro, versiunea de baza gazduind sub capota - in compartimentul motor, o unitate aspirata cu trei cilindri in linie si capacitate de 1.199 de centimetri cubi, pe benzina, ce livreaza rotilor fata undeva in jurul a 75 de cai putere.

Opel Corsa Facelift

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a respectivei variante continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o transmisie manuala in cinci rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in 13.2 secunde. Viteza de top: 174 de kilometri pe ora - anunta compania producatoare.

Meniul caracteristic celui mai ieftin Corsa Facelift se incheie - dupa cum dezvaluie si configuratorul destinat pietei din Romania, cu o echipare de serie deloc neglijabila. Care cuprinde inclusiv o pereche de faruri Eco-LED, un set de jante cu diametrul de 16 inch - sculptate din otel, senzori de parcare spate, geamuri actionate electric, un sistem audio cu display de 5.0 inch si conexiune Bluetooth, aer conditionat manual, volan multifunctional, pilot automat, tapiterie confectionata din stofa.

Daca vine vorba - in schimb, despre optionale, printre multiplele elemente ce costa in plus se numara si proiectoarele de ceata, consola centrala cu cotiera ori radio-ul multimedia. Cu precizarea ca acestor detalii li se alatura atat scaunele cu functie de incalzire, cat si asistenta pentru monitorizarea obiectelor din unghiul mort, camera video pentru mersul in marsarier - cu vedere la 180 de grade.

Noul Opel Corsa se vinde - in Romania, in doua variante diferite de motorizare, cu propulsorul in trei cilindri, cu o capacitate de 1.199 de centimetri cubi, pe benzina, mentionat anterior fiind oferit cumparatorilor si intr-o versiune turbo, cu 100 de cai putere in dotare. Echipat fie cu o cutie manuala cu sase trepte, fie cu o transmisie automata in opt rapoarte, acesta isi propune sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in 9.9 / 10.8 secunde.

Opel Corsa Facelift

Opel Corsa Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Corsa Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2023