Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are motor diesel de 341 CP si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are motor diesel de 341 CP si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are motor diesel de 341 CP si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus tapiterie din piele si microfibra.

Anuntata inca din prima parte a lunii noiembrie, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi SQ5 a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 67.200 de euro.

Respectiva suma de bani le va aduce clientilor, pentru inceput, o motorizare diesel de trei litri si 341 de cai putere, disponibila exclusiv in compania unui sistem de tractiune integrala.

O cutie automata cu opt rapoarte completeaza, in cazul de fata, fisa cu specificatii tehnice, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.1 secunde. Viteza maxima este limitata, evident, la 250 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste partea estetica, versiunea de performanta a noului Audi Q5 se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate restilizate complet pentru un plus de agresivitate.

Seria vestilor bune continua cu pragurile laterale proeminente si evacuarea sport cu patru tobe de esapament. Nu lipsesc insa din meniu nici jantele din aliaj pe 20 de inch, volan multifunctional in trei spite sau scaunele cu suport lateral marit.

Climatizarea cu reglare automata a temperaturii, stopurile cu tehnologie LED, dar si sistemul audio cu opt difuzoare sunt oferite la randul lor in standard, fara niciun cost suplimentar.

Trapa panoramica si instrumentele de bord digitale se numara, in schimb, printre dotarile optionale. In plus costa, de asemenea, si tapiteria din piele Nappa, airbag-urile laterale pentru locurile spate, incarcarea wireless a telefonului mobil etc.

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Audi SQ5 TDI Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi SQ5 TDI Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Decembrie 2020