Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 23.867 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana porneste de la 23.867 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana porneste de la 23.867 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus pilot automat adaptiv si instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, inca de la finalul verii lui 2017, prima generatie a masinii oferite de compania Volkswagen sub numele de T-Roc se apropie incet, dar sigur de sfarsitul glorioasei sale povesti. Este si motivul pentru care conducerea producatorului german a lansat de curand, chiar zilele trecute, o versiune mult imbunatatita a respectivei game de produse.

Volkswagen T-Roc Facelift

Volkswagen T-Roc Facelift

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 23.860 de euro, aceasta vine in trei niveluri diferite de echipare: Life, Style si R-Line. Inclusiv lista cu echipamente standard specifica variantei de baza cuprinde faruri si stopuri cu LED, jante din aliaj pe 16 inch, plus instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de 16.5 centimetri sau pilot automat adaptiv.

Sub capota, in schimb, noul Volkswagen T-Roc isi va intampina clientii alaturi de trei motorizari pe benzina si numai un singur propulsor diesel, pe motorina, cu masina marcii germane punand la dispozitia cumparatorilor urmatoarele patru unitati: 1.0 TSI de 110 CP, 1.5 TSI de 150 CP, 2.0 TSI de 190 CP si, nu in ultimul rand, 2.0 TDI de 150 CP. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, conform sursei mentionate si anterior, cu o transmisie manuala in sase rapoarte sau o cutie automata cu dublu ambreiaj, plus sapte trepte de viteza - in functie de motorul pentru care s-a optat. De cealalta parte, livrarea valorilor maxime se face, si de aceasta data in functie de anumite variabile, fie doar catre rotile fata, fie catre ambele punti.

Volkswagen T-Roc Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Volkswagen T-Roc Facelift
mai multe