Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 16.800 euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 16.800 euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina porneste de la 16.800 euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie automata de climatizare, sase difuzoare si display tactil cu diagonala de opt inch - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, cea mai recenta iteratie a celebrei masini oferite de Ford sub numele de Fiesta a fost lansata recent - zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la suma de 16.800 de euro - dupa cum precizam si anterior, de altfel, in randurile de mai sus.

Comercializata sub indicativul Titanium 1.1L, varianta de baza ascunde sub capota - in compartimentul motor, un propulsor aspirat de 1.1 litri si 75 de cai putere, livrat alaturi de o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

Ford Fiesta Facelift

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in abia 14.7 secunde, in timp ce viteza maxima nu va depasi pragul de 165 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant variaza intre 5.3 si 5.7 litri la 100 de kilometri - conform fisei tehnice.

Aceeasi versiune entry-level a noului Ford Fiesta Facelift a mai pregatit - totodata, si o lista cu dotari standard ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, climatizare automata, sase difuzoare si display tactil cu diagonala de opt inch.

Pe langa echiparea Titanium, clientii de pe piata din Romania mai au la dispozitie si un nivel pe nume Titanium X, dar si o aroma Active si o savoare ST-Line - daca mai trebuia mentionat. De cealalta parte, unitatea aspirata de 1.1 litri - ce dezvolta 75 de cai putere, nu reprezinta decat una dintre numeroasele optiuni disponibile.

Respectiva masina a mai pregatit si o motorizare turbo de un litru - la randul ei pe benzina, cu 100 CP in varianta non-electrificata si 125 de cai putere in versiunea cu tehnologie MHEV pe 48V, potrivit configuratorului oficial.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Fiesta Facelift
mai multe