Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 23.600 de euro

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina porneste de la 23.600 de euro
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina porneste de la 23.600 de euro
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu o diagonala extrem de generoasa, de 13.2 inch.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an - inca din prima parte a toamnei trecute, noul Ford Focus are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, preturile caracteristice versiunii mult imbunatatite a modelului lansat in cursul lui 2018 pornesc de la 23.600 de euro - cu aproximativ 885 de euro mai putin decat in cazul unui Volkswagen Golf de generatie a opta.

Ford Focus Facelift

Cunoscuta sub indicativul Titanium 1.0 EcoBoost, varianta entry-level a respectivei compacte se bucura - oarecum inutil de mentionat - de serviciile unui benzinar cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de numai 999 de centimetri cubi. Conceput pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 125 de cai putere.

Meniul specific celei mai accesibile optiuni a noului Ford Focus Facelift continua cu o echipare standard deloc neglijabila - dimpotriva, printre elementele oferite fara costuri suplimentare regasindu-se si farurile cu tehnologie LED. Insotite - conform configuratorului oficial, de senzori de parcare fata si spate, un display central cu o diagonala de 13.2 inch, climatizare automata si nu numai.

In Romania, concurentul actualului Volkswagen Golf 8 isi intampina cumparatorii - potrivit detaliilor de pe site-ul distribuitorului local - intr-un numar de cinci echipari diferite: Titanium, Titanium X, ST-Line X, Active X, ST X. Sub capota, clientii pot opta, important de precizat, si pentru un motor diesel: un 1.5 cu 115 cai putere.

Ford Focus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2022