Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.3 litri si 280 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.7 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actuala generatie a masinii oferite de Ford sub denumirea de Focus a primit de curand - zilele acestea, un facelift major. Privita de la exterior, noua reteta a compactei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Opel Astra sau Volkswagen Golf propune o parte frontala complet restilizata, diferite modificari fiind operate - totodata, si la spate.

De cealalta parte a portierelor, la interior, principalul punct de atractie il reprezinta, de departe, display-ul central cu diagonala de 13.2 inch, un record pentru segment, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Seria vestilor bune continua cu noul sistem de infotainment Sync 4 - devoratorii de dotari si echipamente moderne fiind intampinati, de asemenea, si de o pereche de faruri inteligente Dynamic Pixel LED, asistent pentru monitorizarea unghiului mort etc. Sub capota, noul Ford Focus Facelift a pregatit si un propulsor turbo de un litru - pe benzina, cu sau fara tehnologie mild-hybrid si puteri maxime de pana la 155 de cai.

Noua reteta a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Opel Astra sau Volkswagen Golf mai anunta si o unitate diesel de 1.5 litri si pana la 120 de cai, potrivit comunicatului oficial de presa.

Lista cu optiuni se incheie, intr-un final, cu versiunea de performanta Ford Focus ST - pusa in miscare, ca in cazul variantei pre-facelift, de o motorizare turbo de 2.3 litri, pe benzina, si 280 de cai putere. Capabila sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.7 secunde, indiferent tipul transmisiei alese de client: manuala cu sase rapoarte sau automata cu sapte trepte de viteza - aparent.

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Ford Focus Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Ford Focus Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Octombrie 2021