Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere considerabila!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere considerabila!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Primii clienti primesc o reducere considerabila!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv aer conditionat si lumini de zi cu LED, potrivit importatorului local.

Anuntata in urma cu numai cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, cea mai recenta masina de la Hyundai este disponibila deja, la vanzare, si pe piata din Romania. Preturile gamei Bayon pornesc de la aproape 17.270 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii primesc o reducere de pana la 5.179 de euro.

In configuratia de baza, respectiva creatie a pregatit doar o motorizare aspirata in patru cilindri, de 1.2 litri si aproximativ 84 de cai putere.

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

O cutie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii tehnice a celui mai ieftin Hyundai Bayon, masina cu pricina avand astfel nevoie de 13.5 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h. Viteza maxima este 165 de kilometri pe ora, conform informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, aerul conditionat si luminile de zi cu LED reprezinta numai cateva exemple in acest sens.

Pe piata din Romania, cea mai recenta masina de la Hyundai se mai vinde si alaturi de un motor turbo in trei cilindri, cu tehnologie MHEV, de un litru si undeva in jurul a 100 de cai putere. De livrarea valorilor maxime catre puntea fata se ocupa fie o transmisie manuala cu sase trepte de viteza, fie o cutie DSG cu sapte rapoarte.

Noua gama Bayon a pregatit clientilor, in total, patru versiuni de echipare, varianta de top oferind, fara costuri suplimentare, si scaune incalzite.

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Hyundai Bayon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai Bayon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021