Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 3.330 de euro!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 3.330 de euro!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Primii clienti primesc o reducere de pana la 3.330 de euro!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si display central cu diagonala de 8.4 inch.

Prezentat publicului larg inca din prima jumatate a anului 2021, noul Compass a fost lansat de Jeep, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 26.000 de euro - cu mentiunea ca, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor primi o reducere de pana la 3.300 de euro, dupa cum precizam si anterior.

In configuratia de baza, respectivul model combina un propulsor turbo de 1.3 litri, pe benzina, si 130 de cai putere cu o transmisie manuala cu sase rapoarte, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza undeva in jurul a 10.3 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Jeep Compass Facelift

Acelasi motor cu o capacitate cilindrica de 1.332 de centimetri cubi este disponibil - de la 27.800 de euro, si intr-o versiune de 150 de cai putere, insotita de o cutie DCT cu sase trepte de viteza. Prin urmare, in cazul de fata, problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea mult mai repede, in 9.2 secunde.

Gama de motorizari a noului Compass cuprinde inclusiv o unitate diesel de 1.6 litri si aproximativ 130 de cai putere, oferita de Jeep alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, la preturi incepand de la 23.361 de euro, conform primelor detalii si informatii oficiale date publicitatii.

La final, clientii vor mai avea de ales (si) intre patru niveluri diferite de echipare - pe nume Longitude, Limited, 80th Anniversary si S, inclusiv reteta de baza cuprinzand faruri cu LED si display central cu diagonala de 8.4 inch. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii si jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, printre altele.

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Jeep Compass Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2021