Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua doua display-uri supradimensionate la nivelul plansei de bord si un sistem de rulare autonoma Level 2.

Cea de-a doua saptamana a lunii aprilie marcheaza debutul unui nou Jeep pe piata din Europa, celebrul constructor american publicand zilele acestea primele imagini si detalii caracteristice gamei New Compass. Produsa la uzina FCA din Melfi, Italia si comercializata in cinci versiuni diferite de echipare - Sport, Longitude, Limited, S si Trailhawk, masina in cauza se remarca printr-un aspect exterior familiar, a la Grand Cherokee.

Odata ajunsi in cabina, clientii vor experimenta o atmosfera extrem de moderna - cu cele doua display-uri insarcinate cu afisarea instrumentelor de bord digitale si a comenzilor sistemului de infotainment de ultima generatie aflandu-se in prim plan.

Jeep Compass Facelift

Aceeasi gama New Compass de la Jeep se mai poate lauda si cu rulare autonoma Level 2, ceea ce inseamna ca respectiva masina se conduce partial singura in unele conditii. Daca vine vorba, in schimb, despre optiunile specifice gamei de motorizari, celebrul constructor american a pregatit pietei din Europa un benzinar 1.3 turbo de 130 sau 150 CP, dar si un diesel de 1.6 litri si ~130 CP - oferite alaturi de un sistem FWD.

Totodata, clientii vor mai avea la dispozitie si doua solutii de tip plug-in hybrid, cu o unitate turbo de 1.3 litri, pe benzina, si doua motoare electrice livrand rotilor de pe ambele punti, printr-o transmisie automata cu sase rapoarte, fie 190, fie 240 CP.

In clipa de fata, informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ori valoarea din dreptul consumului de carburant - printre altele - nu raman decat un mister. Aceeasi gama New Compass de la Jeep reprezinta o foarte mare necunoscuta si din punctul de vedere al notei de plata, celebrul constructor american omitand sa dezvaluie pretul de vanzare al noii masini destinate pietei din Europa.

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Jeep Compass Facelift
mai multe