Este oficial: s-a lansat si in Romania! Toyota ofera pentru prima data masina asta!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Toyota ofera pentru prima data masina asta!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Toyota ofera pentru prima data masina asta!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED. Plus display central cu diagonala de sapte inch.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului 2020, prima versiune Toyota Yaris Cross din istorie a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a publicat, intr-un final, lista de preturi caracteristica pietei auto din Romania.

Intr-o alta ordine de idei, nota de plata a respectivei masini pleaca de la putin peste 17.240 de euro, cu varianta de baza gazduind sub capota un benzinar aspirat in trei cilindri. De 1.5 litri si undeva in jurul a 125 de cai putere.

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Aceeasi configuratie entry-level a primei Toyota Yaris Cross din istorie mai ofera si o cutie manuala cu sase trepte de viteza, dar si un sistem de tractiune fata. Drept urmare, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 10.9 secunde, conform datelor de pe site-ul importatorului local.

Noua masina este comercializata pe piata din Romania si intr-o a doua versiune de motorizare, respectiv o varianta hibrida. Formata dintr-un motor electric si unitatea mentionata anterior, de 1.5 litri, pentru un total de 116 cai putere.

Disponibila de la 20.157 de euro, aceasta din urma se bucura exclusiv de serviciile unei transmisii cu variatie continua, livrata la pachet de un sistem de tractiune fata sau integrala. In situatia data, timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora este de 11.2 ori 11.8 secunde pentru configuratia 4x4, dupa cate se pare.

Toyota a pregatit sase echipari diferite pentru primul Yaris Cross din istorie, lista cu dotari standard anuntand lumini de zi cu tehnologie LED, plus display central cu diagonala de sapte inch si in cazul meniului de baza. Pe nume Eco.

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze Toyota Yaris Cross - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2021