Este pentru prima data cand Mercedes ofera aceasta masina. Noua versiune de motorizare concureaza cu Golf R

Este pentru prima data cand Mercedes ofera aceasta masina. Noua versiune de motorizare concureaza cu Golf R
  • Mercedes publica primele imagini cu noul A 35 AMG
  • Automobilul ar putea folosi un sistem micro-hibrid
  • Premiera mondiala este programata pentru octombrie
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat la mijlocul acestei luni primele fotografii oficiale ale mult anticipatei variante A35 AMG. Imaginile respective surprind atat partea frontala, cat si posteriorul masinii care concureaza cu Volkswagen Golf R.

Motor turbo de doi litri si 224 de cai putere, transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus tractiune integrala 4Matic. Sunt elementele care insotesc cea mai potenta versiune de la momentul de fata a noului Mercedes A-Class, varianta A 250 4Matic.

Situatia se va schimba insa radical in urmatoarea perioada de timp, compania germana dand zilele acestea startul campaniei care anunta debutul mult anticipatului A 35 AMG. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi S3 ori Volkswagen Golf R, respectivul automobil de clasa compacta si inalta performanta este asteptat in showroom-uri alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid.

Mai precis, automobilul in cauza ar urma sa preia motorizarea care ofera 300 CP si 400 Nm in cazul modelelor E 300 Coupe / E 300 Cabrio. O cutie automata de tip DCT si un sistem de tractiune integrala vor completa inclusiv de-aceasta data fisa cu specificatii tehnice.

Cu pedala de acceleratie la podea, primul A 35 AMG din istoria companiei Mercedes ar trebui sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in cel mult cinci secunde, in timp ce viteza maxima va fi - fara niciun fel de dubiu, limitata la 250 de kilometri pe ora. Imbunatatirile aduse atat suspensiei, cat si franelor vor face ca viitoare compacta germana de inalta performanta sa poata aborda extrem de increzatoare chiar si virajele.

Din punct de vedere estetic, noul concurent al modelelor Audi S3 si Volkswagen Golf R se va diferentia de celelalte versiuni de motorizare printr-o formula care cuprinde spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, eleron pentru plafon, plus jante cu design unic.

Mai multe elemente specifice variantelor AMG vor fi utilizate si la nivel de interior, primul A 35 din istoria companiei Mercedes urmand sa ajunga in showroom-uri alaturi de instrumente de bord restilizate, volan multifunctional in trei spite, scaune fata sport, dar si ornamente din fibra de carbon. Incepand cu luna decembrie, la scurt timp dupa debutul international din cadrul Salonului Auto de la Paris, spun anumite voci.

Mercedes A35 AMG - Primele poze

Mercedes A35 AMG - Primele poze

Mercedes A35 AMG - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes A35 AMG - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2018