Este pentru prima data cand se intampla asta. Noua masina are 335 CP si ofera 4x4 in standard!

Este pentru prima data cand se intampla asta. Noua masina are 335 CP si ofera 4x4 in standard!
  • Ford prezinta oficial noul Edge ST
  • Crossover-ul american ofera 335 CP
  • Tractiune integrala este standard
Distribuie pe Facebook

O suspensie sport si, totodata, un sistem de franare care sa tina in frau herghelia produsa de motorul V6 twin-turbo ascuns sub capota nu lipsesc nici ele de la datorie. Pana la urma urmei, discutam despre un automobil sport in cazul de fata.

Intr-o miscare absolut surprinzatoare, Ford a publicat la inceputul acestei zile mai multe fotografii si informatii oficiale ale unui crossover comercializat in compania indicativului... ST. Primul astfel de model venit din partea companiei americane, noul Edge ST ofera in standard un propulsor V6 twin-turbo cu capacitatea de 2.7 litri si o transmisie automata in opt rapoarte.

Pana la acest moment nu a fost facuta niciun fel de precizare cu privire la performantele automobilului cu pricina, insa trebuie precizat ca fisa tehnica prezenta in cazul de fata mai include si o putere maxima de 335 CP, un cuplu motor de 515 Nm, plus tractiune integrala. Drept urmare, avem cel mai probabil de-a face cu un SUV capabil sa sprinteze pana la 96 km/h in ~6.0 secunde.

Nu totul se rezuma la acceleratie, astfel ca noul Ford Edge ST se poate lauda si cu o suspensie sport sau un sistem de franare in ton cu valorile anterior mentionate. Totodata, crossover-ul companiei americane nu duce nici lipsa unor elemente vizuale - precum spoilere agresiv stilizate si jante de dimensiuni generoase, care sa evidentieze capabilitatile modelului pe asfalt.

Daca propunerea de la nivel tehnic, respectiv oferta estetica nu au reusit inca sa te convinga, ei bine... atunci afla ca SUV-ul dezvaluit in cursul acestei dimineti are si alti asi in maneca. Vorbim, mai precis, despre un display tactil de opt inch, hotspot Wi-Fi, instalatie audio B&O PLAY cu 12 difuzoare, dar si de faruri Full-LED, camere de 180 grade, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta.

Ford nu a publicat pana acum nimic despre disponibilitatea ori pretul de vanzare al noului Edge ST. Aceste detalii sunt asteptate sa soseasca in zilele urmatoare, atunci cand primul crossover de inalta performanta din istoria companiei americane va ajunge in fata publicului larg, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit intre 13 si 28 ianuarie.

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Ford Edge ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Edge ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2018