Este pentru prima data cand Volkswagen ofera aceasta masina. Cat costa in Romania

Este pentru prima data cand Volkswagen ofera aceasta masina. Cat costa in Romania
  • Noul VW T-Roc Cabrio porneste in Romania de la 24.700 de euro
  • Gama de motorizari cuprinde doar unitati turbo pe benzina
  • Pilotul automat adaptiv si blocurile optice cu LED sunt standard
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED si pilot automat adaptiv.

Lansata pe piata acum trei ani, prima generatie a crossover-ului Volkswagen T-Roc se vinde zilele acestea chiar si intr-o versiune... decapotabila. Anuntata inca din 2018, noua masina cu plafon retractabil din portofoliul companiei germane porneste in Romania de la 24.700 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie, care livreaza puntii fata - prin intermediul unei cutii manuala cu sase rapoarte, undeva in jurul a 115 CP.

Aceiasi clienti ai noului Volkswagen T-Roc Cabrio mai pot opta si pentru o unitate 1.5 TSI cu 150 de cai putere sub capota, disponibila inclusiv alaturi de o transmisia DSG. Nu doar celebrele motorizari din familia TDI, ci chiar si sistemul de tractiune integrala 4Motion lipseste din oferta masinii germane cu plafon retractabil.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, ei bine... chiar si cea mai accesibila varianta de echipare dispune de blocuri optice cu tehnologie LED si pilot automat adaptiv, asa cum am spus deja.

Reteta de 24.700 de euro a primului Volkswagen T-Roc decapotabil din istorie mai cuprinde, totodata, si jante din aliaj pe 17 inch sau aer conditionat manual, de exemplu. Noua masina a companiei germane dispune insa si de franare autonoma, detector oboseala si asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Vopseaua metalizata, tapiteria realizata din piele, scaunele fata cu functie de incalzire, dar si sistemul de navigatie ori instrumentele de bord digitale se numara printre elementele care costa in plus.

VW T-Roc Cabriolet

VW T-Roc Cabriolet

VW T-Roc Cabriolet

VW T-Roc Cabriolet

VW T-Roc Cabriolet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze VW T-Roc Cabriolet
mai multe