Este pentru prima oara cand Mercedes alege sa vanda o astfel de masina. Cum arata si cat costa ea

  • Noul A-Class Sedan porneste in Germania de la 30.916 euro
  • Versiunea de baza a fost echipata de Mercedes cu un 1.3 turbo
  • Unele modele ofera inclusiv tractiune integrala in standard
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza este pusa in miscare de un benzinar 1.3 turbo, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Anuntat la sfarsitu lui iulie, primul A-Class cu patru portiere se vinde in Germania la preturi incepand de la 30.916 euro. In versiunea de baza, alternativa companiei Mercedes la modelul Audi A3 Sedan combina un benzinar 1.3 turbo cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Cu 163 CP si 250 Nm la bord, berlina de clasa compacta a producatorului din Stuttgart are nevoie de 8.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima este de aproximativ 230 km/h. In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, acesta se invarte in jurul valorii de 5.7 litri la 100 km.

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Pentru moment, primul A-Class cu patru portiere nu este oferit de Mercedes nici macar intr-o singura varianta hibrid, clientii primind in schimb posibilitatea de a opta si pentru un benzinar cu capacitatea cilindrica de 2.0 litri. Important de mentionat, motorizarea respectiva vine cu 190 sau 224 CP.

Totodata, mai trebuie spus si ca acest motor turbo de 1.991 de centimetri cubi este livrat exclusiv in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, pe cand tractiunea integrala completeaza lista cu dotari standard a modelului A220. Pe A250, sistemul 4Matic este doar optional.

Intr-un final, alternativa companiei Mercedes la modelul Audi A3 Sedan anunta si o unitate diesel de 1.5 litri, care pompeaza sub capota berlinei de clasa compacta a producatorului din Stuttgart o putere maxima de 116 CP. Trimisa la randul ei catre puntea, printr-o cutie 7G-DCT, dupa cum a fost botezata oficial.

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Mercedes A-Class Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2018