Este pentru prima oara cand Skoda vinde o asemenea masina. Cat costa aceasta pe piata din Romania

  • Prima Skoda Superb Scout din istorie se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 39.638 de euro
  • Clientii au la dispozitie doar doua motorizari: un 2.0 TDI de 190 CP si un 2.0 TSI cu 272 de cai putere sub capota
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv tractiune integrala, cutie DSG, plus blocuri optice cu tehnologie LED
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua motorizari turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, proiectate pentru a dezvolta puteri maxime de pana la 272 de cai.

Trecuta de curand printr-un binemeritat facelift, cea de-a treia generatie a celebrei Skoda Superb este oferita pentru prima data si intr-o varianta Scout. Pe piata din Romania, aceasta se vinde la preturi incepand de la 39.638 de euro, cu varianta de baza gazduind in compartimentul motor un 2.0 TDI de 190 CP.

Cealalta optiune la nivel de propulsie o reprezinta unitatea 2.0 TSI de 272 de cai putere, care ar trebui sa contribuie decisiv la realizarea unei acceleratii de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de sase secunde.

Indiferent de motorizarea ascunsa sub capota, livrarea valorilor maxime se face catre ambele punti, printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Standard sunt si blocurile optice cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 18 inch, climatizarea automata, camera pentru marsarier si scaunele fata incalzite.

Pentru clientii mai pretentiosi, prima Skoda Superb Scout din istorie poate fi echipata - contracost insa - inclusiv cu ceasuri de bord digitale, trapa panoramica ori tapiterie din Alcantra si pilot automat adaptiv.

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Skoda Superb facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2019