Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta ultimele masini echipate cu celebrul motor diesel in patru turbine

Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta ultimele masini echipate cu celebrul motor diesel in patru turbine
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW prezinta ultimele masini echipate cu celebrul motor diesel in patru turbine
Distribuie pe Facebook

Disponibile la vanzare inclusiv pe piata auto din Romania, noile versiuni BMW X5 M50d si X7 M50 Final Edition se bucura in standard de afisaj pe parbriz si faruri Laserlight.

La mai bine de sase luni de la interviul care anunta sfarsitul celebrului motor diesel cu patru turbine din gama BMW, oficialii companiei cu sediul in Munchen au publicat primele fotografii si informatii referitoare ultimele masini ce vor gazdui, sub capota, faimosul propulsor I6 de trei litri, 400 de cai putere si 760 Nm.

Oferite la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la un pret momentan necunoscut, noile versiuni X5 M50d si X7 M50 Final Edition promit performante de invidiat: 5.2, respectiv 5.4 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit comunicatului dat astazi publicitatii.

Seria vestilor bune continua cu nenumaratele dotari si echipamente care compun reteta standard, clientii ultimelor masini echipate de BMW cu celebrul motor diesel cu patru turbine cuprinzand chiar si afisaj pe parbriz sau faruri Laserlight. Meniul in cauza continua cu instalatia audio de la Harman Kardon si cheia cu display.

Totodata, aceleasi versiuni noi X5 M50d si X7 M50 Final Edition mai ofera, din seria celor fara costuri suplimentare, si directie integrala, control prin gesturi, sistem de asistenta Professional cu functii de condus semiautonom ori incarcare wireless a telefonului mobil, de exemplu.

Daca vine vorba acum despre celebrul motor diesel cu patru turbine de la BMW, ei bine... tinem sa aducem aminte ca faimosul propulsor I6 de trei litri, 400 de cai putere si 760 Nm a debutat in cursul anului 2016, pe limuzina 750d xDrive / 750Ld xDrive. Productia sa va lua sfarsit in perioada urmatoare, in luna septembrie.

BMW X5 M50d si BMW X7 M50d Final Edition

BMW X5 M50d si BMW X7 M50d Final Edition

BMW X5 M50d si BMW X7 M50d Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X5 M50d si BMW X7 M50d Final Edition
mai multe