Este singura masina din segment care poate sa vireze cu toate cele patru roti. VIDEO din timpul testelor

Este singura masina din segment care poate sa vireze cu toate cele patru roti. VIDEO din timpul testelor
  • Noul Renault Megane RS ofera in premiera absoluta directie integrala
  • Pentru prima oara, sub capota compactei sportive se ascunde un 1.8 turbo
  • O alta surpriza a modelului fracez o reprezinta cutia cu dublu ambreiaj
Distribuie pe Facebook

O alta premiera importanta pentru istoria acestui model este motorul turbo cu o capacitate cilindrica de numai 1.8 litri, ce poate fi cuplat - tot pentru prima oara, inclusiv la o cutie automata cu dublu ambreiaj.

Lansata oficial chiar in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, cea de-a patra generatie a compactei sportive Megane RS este o masina a surprizelor.

Pentru prima oara in istoria modelului de inalta performanta din gama Renault, propulsia este asigurata de o motorizare turbo cu capacitatea cilindrica de numai 1.8 litri - si undeva in jurul a 280 CP, in cazul in care te intrebai.

O alta premiera majora ne intampina la nivelul transmisiei, autoturismul companiei franceze putand fi acum echipat atat cu o cutie manuala in sase trepte de viteza, cat si cu o unitate automata de tip EDC, din nou in sase rapoarte.

Intr-un final, cea de-a patra generatie a compactei sportive Megane RS mai anunta si un sistem de directie integrala, tehnologie pe care nu o vei mai intalni la niciunul dintre celelalte hot-hatch-uri comercializate la acest moment.

Asemeni predecesorului sau, noul model de inalta performanta din gama Renault ofera doua optiuni in materie de sasiu: Sport, pentru compromisul perfect intre sportivitate si confort, sau Cup, pentru rezultate deosebite pe circuit.

Din punct de vedere estetic, autoturismul companiei franceze mizeaza pe spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente si, nu in ultimul rand, jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite.

Capota bombata a motorului, eleronul proeminent de la nivelul lunetei, dar si evacuarea uriasa montata central completeaza intr-un final pachetul exterior caracteristic celei de-a patra generatii a compactei sportive Megane RS.

La interior, noul model de inalta performanta din gama Renault propune o combinatie de piele si alcantara, cateva accente de fibra de carbon si, totodata, nelipsitele volan sport, plus scaune fata cu suport lateral marit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2017