Este una dintre cele mai asteptate masini ale momentului. Uite cum arata noua generatie de Volkswagen CC

Este una dintre cele mai asteptate masini ale momentului. Uite cum arata noua generatie de Volkswagen CC
  • Primele imagini ale noului Volkswagen CC au ajuns pe internet
  • Viitorul coupe in patru usi al companiei din Wolfsburg promite un design exterior impunator
  • Interiorul va aduce cel mai probabil noi echipamente si tehnologii
Distribuie pe Facebook

Mijlocul acestei saptamani vine cu o noua veste buna pentru fanii marcii Volkswagen, internetul scotand astazi la lumina primele fotografii oficiale ale urmatorului CC.

La numai cateva ore de la aparitia mult anticipatului Golf 7 Facelift, fanii marcii Volkswagen au parte de o noua surpriza majora: primele fotografii oficiale ale urmatorului CC.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala in cursul anului 2017, viitorul coupe in patru usi al companiei din Wolfsburg promite un design exterior impunator, inspirat de liniile si formele conceptului Sport Coupe GTE, prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2015.

Printre atractiile propriu-zise ale noului Volkswagen CC se numara contrastul dintre partea frontala alungita si posteriorul scurtat, blocurile optice echipate cu tehnologia LED si jantele turbionare completand lista elementelor remarcabile.

De asemenea, cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea nici modul in care plafonul plonjeaza inspre portbagaj, in stilul unui fastback, dar nici felul in care ornamentele cromate ale sistemului de evacuare au fost integrate la nivelul spoilerului.

In ceea ce priveste departamentul interior, fotografiile care surprind atmosfera propusa de viitorul coupe in patru usi al companiei din Wolfsburg lipsesc cu desavarsire pentru moment.

Chiar si asa, nu ar fi de mirare ca noul Volkswagen CC sa imprumute cateva dintre tehnologiile ultimei generatii a modelului Passat, primul lucru care ne vine acum in minte constand in display-ul de 12.3 inch folosit pentru afisarea instrumentelor de bord.

Referitor la partea tehnica, viitorul coupe in patru usi al companiei din Wolfsburg ne va intampina cel mai probabil alaturi de platforma modulara MQB, respectiv o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina.

Volkswagen CC - Primele poze

Volkswagen CC - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2016