Fa cunostinta cu noua Hyundai Kona Hybrid. SUV-ul coreenilor promite 141 CP si consum de 3.9 litri

  • Sistem de propulsie preluat de la Kia Niro
  • Dezvolta in total 141 de cai putere
  • Promite un consum de 3.9 litri/100 de km
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat primele informatii si imagini cu noul Kona Hybrid. SUV-ul preia sistemul de propulsie de pe Kia Niro si promite un consum oficial de cel putin 3.9 litri/100 de kilometri.

SUV-ul Kona si-a facut aparitia in gama coreenilor de la Hyundai in 2017 cu o gama de propulsoare conventionale. Un an mai tarziu, publicul larg a putut face cunostinta si cu o versiune electrica. Pentru cei care vor o cale de mijloc, Hyundai a lansat acum varianta Kona Hybrid.

Hyundai Kona Hybrid

Din punct de vedere estetic, SUV-ul nu difera foarte mult de modelul standard. Clientii au de ales intre jante cu diametrul cuprins intre 16 si 18 inch, nuanta Blue Lagoon pentru caroserie si cateva culori interioare exclusive. Sistemul de infotainment cu display de 7 inch este oferit in standard, dar pe lista de dotari optionale in regasim si pe cel cu diagonala de 10.25 inch.

Hyundai Kona Hybrid

Sistemul de propulsie al noului Kona Hybrid a fost preluat de la Kia Niro. Vorbim despre un agregat pe benzina GDI de 1.6 litri, capabil de 105 CP, si un motor electric de 32 kW, echivalentul a 43.5 cai putere. Intregul ansamblu dezvolta 141 de cai putere si 265 Nm cuplu. Si bateria Li-Ion de 1.56 kWh, care se incarca prin recuperarea energiei la franare, a fost imprumutata tot de la partenerii din cadrul Grupului.

Hyundai Kona Hybrid

Cu o transmisie automata cu dublu ambreiaj si echipata cu jante de 16 inch, Hyundai Kona Hybrid atinge 100 de km/h in 11.2 secunde si consuma 3.9 litri/100 de kilometri. Daca alegi jantele cu diametrul de 18 inch, sprintul pana la 100 de km/h dureaza 11.6 secunde iar consumul creste la 4.3 litri/100 de kilometri.

Hyundai Kona Hybrid

Asa cum ne-a obisunit, Hyundai ofera noua Kona Hybrid cu o gama larga de sisteme de asistenta si siguranta, inclusiv cu pachetul tehnologic Hyundai SmartSense. Printre cele mai importante sisteme regasim Front Collision Warning, Avoidance Assist, Driver Attention Warning, Lane Keeping Assist, High Beam Assist sau Smart Cruise Control cu Stop&Go.

Hyundai Kona Hybrid

Lane Following Assist, Intelligent Speed Limit Warning, Blind-Spot Collision Warning, Rear Cross-Traffic Collision Warning, toate acestea sunt optionale.

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai Kona Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2019