Fa cunostinta cu noul Ferrari 812 GTS. Cea mai puternica decapotabila de serie pe care lumea a vazut-o

Fa cunostinta cu noul Ferrari 812 GTS. Cea mai puternica decapotabila de serie pe care lumea a vazut-o
  • Motor V12 aspirat natural
  • 800 CP si transmisie automata cu dublu ambreiaj
  • Plafonul actionat in 14 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea mai puternica masina decapotabila de serie, produsa vreodata, vine de la Ferrari. Aceasta a fost denumita 812 GTS si ascunde sub capota un propulsor V12 aspirat natural.

Salonul Auto de la Frankfurt, care isi deschide portile in cateva zile, se anunta destul de aglomerat pentru constructorul din Maranello. Printre noile modele pe care le va dezvalui publicului se numara si doua decapotabile: este vorba despre F8 Spider (inlocuitorul lui 488 Spider) si 812 GTS.

Ferrari 812 GTS

Aceasta din urma este versiunea cu plafon retractabil a lui 812 Superfast astfel ca pastreaza sub capota motorul V12, aspirat natural, de 6.5 litri. Unitatea dezvolta 800 de cai putere si 718 Nm cuplu, aceste resurse fiind gestionate de o transmisie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Ferrari 812 GTS

Italienii de la Ferrari au fost destul de rezervati in a dezvalui performantele noului model. Stim doar ca suta de kilometri este atinsa in mai putin de trei secunde, ca acul ajunge la 200 km/h in 8.3 secunde si ca viteza maxima este de 340 km/h.

Ferrari 812 GTS

Design-ul exterior a ramas in mare parte neschimbat. Inginerii au imbunatatit totusi aerodinamica si au redesenat gurile de ventilatie pentru a se asigura ca franele si motorul sunt racite asa cum trebuie.

Ferrari 812 GTS

Fiind vorba despre o masina care iti permite sa te bucuri de condus, cu cerul liber deasupra capului, Ferrari 812 GTS are un plafon retractabil care poate fi operat in 14 secunde si pana la viteze de maxim 45 km/h.

Ferrari 812 GTS

Cu putin timp in urma, italienii au dezvaluit lumii intregi o alta decapotabila, propulsata de aceasta data de un V8 twin-turbo de 3.9 litri care livreaza puntii spate 720 de cai putere. Este vorba despre noul F8 Spider, care va debuta deasemenea la Frankfurt.

Ferrari 812 GTS

Ferrari 812 GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ferrari 812 GTS
mai multe