Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi un motor turbo cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri si aproape 150 de cai.

Penultima saptamana a lunii septembrie marcheaza debutul unei noi masini ieftine pe piata auto din China. Comercializata sub denumirea de Wuling Asta, aceasta se remarca in special prin grila supradimensionata a radiatorului, insa nici farurile cu lumini de zi similare unui bumerang nu vor trece intocmai neobservate; din contra, am putea spune.

Wuling Asta

Wuling Asta

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj in cinci spite si plafonul, plus o parte dintre montanti finisati in negru, lista atractiilor principale continuand cu stopurile angulare unite de o banda, din nou, de culoare neagra si o trapa panoramica uriasa, de 1.002 x 800 mm.

De cealalta parte a portierelor, masina caracterizata de o lungime de 4.594 mm, o latime de 1.820 mm si o inaltime de 1.740 mm, printre altele, vine cu instrumente de bord digitale, un sistem de infotainment cu display de 10.25 inch, volan cu parte inferioara plata, tapiterie din piele partial perforata, cusaturi sub forma de carouri. Si lumini ambientale.

Oferita in schimbul echivalentului a 9.200 de euro, cu versiunea de top ajungand sa coste undeva in jurul a 13.158 de euro, Wuling Asta ascunde sub capota un motor turbo cu patru cilindri in linie, de 1.5 litri si aproape 150 de cai, acompaniat de o cutie manuala sau automata, cu variatie continua.

Wuling Asta

Wuling Asta

Wuling Asta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Wuling Asta
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2021