Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Duster isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un benzinar in patru cilindri. Cu o capacitate de 2.0 litri si undeva in jurul a 203 CP.

Cea de-a doua jumatate a anului 2022 marcheaza debutul unui nou SUV ce poarta semnatura companiei Mahindra, celebrul producator din India publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului comercializat sub denumirea de Scorpio-N. Disponibil la preturi incepand de la echivalentul sumei de 14.768 de euro, respectivul vehicul se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin aspectul modern al caroseriei - realizat alaturi de specialistii casei de design Pininfarina, numeroase priviri urmand sa atraga insa si jantele din aliaj de pana la 18 inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, clientii vor putea experimenta, mai mult sau mai putin surprinzator, si un display central de dimensiuni generoase, tapiterie realizata din piele sintetica, incarcare wireless a telefonului mobil. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii - pe doua zone, instalatie audio cu 12 difuzoare Sony, pornire de la buton, actionare electrica pentru scaunul de la sofer, un volan multifunctional cu trei spite, Android Auto, Apple CarPlay s.a.m.d.

Sub capota, noul Mahindra Scorpio-N propune doua unitati extrem de interesante, viitorii cumparatori avand la dispozitie atat o versiune de 2.0 litri si aproximativ 203 CP - pe benzina, cat si o varianta de 2.2 litri si 175 CP, pe motorina. Ambele optiuni sunt acompaniate de o transmisie cu sase rapoarte - manuala ori automata, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o suspensie double-wishbone instalata la nivelul puntii fata, cu un sistem de tractiune spate sau integrala, cu discuri ventilate nu numai.

Mahindra Scorpio-N

Mahindra Scorpio-N

Mahindra Scorpio-N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mahindra Scorpio-N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2022