Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Disponibila in schimbul unei sume de numai 12.158 de euro, respectiva berlina dispune si de faruri cu LED. Plus scaune ventilate.

Ultima parte a lunii lui martie a marcat debutul unui nou automobil marca Hyundai, divizia indiana a celebrului constructor din Coreea de Sud dezvaluind - la jumatatea saptamanii trecute, urmatoarea generatie a produsului oferit sub numele de Verna. Caracterizata de o lungime de 4.535 de milimetri si un ampatament de 2.67 metri - potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei locale, gama mentionata anterior isi va intampina cumparatorii alaturi de doua motorizari pe benzina, acestia avand de optat fie pentru un propulsor aspirat, de 1.497 de centimetri cubi, sinonim cu doar 115 CP, fie pentru o unitate turbo, cu capacitatea cilindrica de 1.482 cmc, care vine cu 160 de cai putere.

Comercializata la preturi incepand de la echivalentul unei sume de 12.158 de euro - dupa cum precizam, de altfel, si in paragraful de mai sus, la inceputul materialului, reteta specifica autoturismului de dimensiuni subcompacte pluseaza cu un design extrem de indraznet, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o larga varietate de echipamente demne de enumerat. Printre cele mai importante dotari facandu-si loc si un numar de sase airbaguri, o pereche de faruri cu LED, un set compus din doua display-uri color, tapiterie din piele premium, sistem de climatizare automata, instalatie audio Bose, transmisie DCT - cu sapte rapoarte, iluminare ambientala in 64 de culori, scaune ventilate, incarcare wireless a telefonului etc.

Hyundai Verna

Hyundai Verna

Hyundai Verna

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hyundai Verna
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2023