Facelift pentru BMW X3. Cum arata noul model

Facelift pentru BMW X3. Cum arata noul model
  • BMW a publicat astazi primele poze oficiale ale noului X3 Facelift
  • Modelul va debuta in mod public luna viitoare, la Geneva Motor Show
  • Lista cu modificari include imbunatiri atat tehnice, cat si estetice
Distribuie pe Facebook

BMW a dezvaluit versiunea imbunatatita a modelului X3, inaintea prezentarii oficiale care va avea loc luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul companiei bavareze beneficiaza de o noua generatie de motoare diesel si de cateva modificari estetice.

Spre deosebire de modelul pe care il inlocuieste, noul BMW X3 vine cu o parte frontala complet modificata. Astfel, se disting noile bare de protectie, o noua grila a radiatorului si faruri revizuite. In plus, SUV-ul bavarez vine cu noi oglinzi laterale, jante din aliaj restilizate si cateva culori exterioare noi.

Modelul beneficiaza de schimbari si la interior, printre care ornamente cromate, noi fete ale usilor, accente vopsite in negru lucios si un sistem de infotainment upgradat. In plus, SUV-ul are parte si de un controller iDrive cu touchpad integrat.

BMW X3 Facelift

BMW X3 Facelift

Mai mult, clientii noului BMW X3 au la dispozitie si modele noi de tapiterie, precum si sistemul "Smart Opener", care deschide portbagajul prin pozitionarea piciorului sub spoilerul spate.

Tot optional, modelul poate fi echipat cu pachetele xLine si M Sport. Primul aduce mai multe decoratiuni metalice si jante din aliaj exclusive, de 18 sau 19 inchi. Pachetul M include un kit aerodinamic, suspensie sport, scaune sport si jante din aliaj de la 18 la 20 de inchi.

Sub capota, noul BMW X3 este propulsat de patru unitati diesel si trei motoare pe benzina, ale caror puteri variaza intre 150 si 313 CP. Printre acestea se afla si noua generatie de motoare diesel, de 2.0 litri, in patru cilindri, care dezvolta 190 CP, in crestere cu 6 cai putere. Aceasta configuratie ii permite crossover-ului sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 8.1 secunde.

BMW X3 Facelift

BMW X3 FaceliftBMW X3 Facelift

Exista si motorizarea eco-friendly sDrive18d, cu tractiune spate si pneuri cu rezistenta scazuta la rulare. Aceasta configuratie vine cu un propulsor turbodiesel de 2.0 litri, capabil sa dezvolte 150 CP, generand un consum mixt de 5.0 l/100 km si emisii de CO2 de 131 g/km.

Noul BMW X3 va ajunge in showroom-uri in primavara, dupa ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in perioada 6 - 16 martie 2014.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW X3 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2014