Fanii se pregatesc sa ia cu asalt showroom-urile. Noul M2 Competition a fost scapat pe internet cu tot cu detalii

Fanii se pregatesc sa ia cu asalt showroom-urile. Noul M2 Competition a fost scapat pe internet cu tot cu detalii
  • BMW Australia a scapat pe internet noul M2 Competition
  • Primele detalii oficiale vorbesc despre propulsorul S55 de pe M4
  • Urmeaza sa debuteze oficial luna aceasta la Beijing
Distribuie pe Facebook

Divizia BMW din Australia a postat din greseala pe internet primele imagini si detalii oficiale despre noul M2 Competition. Coupe-ul de performanta este asteptat sa debuteze oficial luna aceasta, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

BMW-ul M2 a primit de-a lungul timpului extrem de multe laude, iar unii s-au incumetat chiar sa spuna ca este cel mai pur model M. Aceste recenzii pozitive au ajuns pana la urechile mai marilor brand-ului german, care au luat cu ceva timp in urma decizia sa faca M2-ul si mai tare decat este.

BMW M2 Competition

Imbunatatirile asteptate de toti fanii vor fi aduse de o versiune Competition, iar primele detalii si imagini oficiale tocmai au fost scapate pe internet de divizia BMW din Australia. La prima vedere se poate observa o parte frontala usor restilizata, cu "rinichi" supradimensionati si mai multe prize de aer, iar in spate avem un difuzor de aer nou si patru iesiri mai mari pentru sistemul de evacuare.

BMW M2 Competition

Noul model al nemtilor mai vine alaturi si de un set de jante specifice, dar si de cateva elemente imprumutate de la fratele mai mare M4. Spre exemplu, oglinzile laterale, scaunele sport si volanul; in plus, cele doua butoane rosii "M1" si "M2" vin direct de pe noul M5. Acestea din urma ii permit soferului sa se joace putin cu comportamentul masinii.

BMW M2 Competition

In aceste ultime luni, tot mai multe voci sustineau ca sub capota acestui M2 Competition se va regasi propulsorul de pe M4, si din cate se pare au avut dreptate. BMW Australia a confirmat "din greseala" ca este vorba intr-adevar de unitatea S55 de 3.0 litri twin-turbo, numai ca puterea a fost micsorata la 410 cai putere si 550 Nm cuplu.

BMW M2 Competition

Se vorbeste deasemenea despre o transmisie automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, tractiune spate si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.2 secunde. Din pacate pentru puristi, deocamdata nu se aude nimic oficial despre un M2 Competition cu cutie manuala de viteze.

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M2 Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2018