Fara diesel si cu nume sonore. Alfa anunta planurile cu care vrea sa bata Audi, BMW si Mercedes

Fara diesel si cu nume sonore. Alfa anunta planurile cu care vrea sa bata Audi, BMW si Mercedes
  • Alfa Romeo anunta planul de lupta pentru urmatorii patru ani
  • Compania italiana scoate din ecuatie motoarele diesel
  • Viitorul readuce la lumina zile nume sonore, ca 8C sau GTV
Distribuie pe Facebook

Cea mai interesanta parte cu privire la viitorul marcii italiene este strans legata de readucerea la viata a modelelor 8C si GTV.

Or ocupa ele primele trei locuri in topul celor mai mari companii producatoare de automobile de lux, insa celebrele Audi, BMW si Mercedes nu au inca de ce sa rasufle usurate.

Mai ales acum, dupa ce Alfa Romeo a venit cu un plan care include introducerea a sapte modele noi in urmatorii patru ani - printre care si doua SUV-uri, dintre care unul va concura cu... Q7, X5 si GLE-Class.

Totodata, marca italiana planuieste sa se inspire din strategia Volvo si sa renunte treptat la motorizarile diesel, pe care le va inlocui cu diverse sisteme de propulsie electrificate.

Cele mai interesante detalii cu privire la planurile de viitor ale Alfa Romeo abia acum sosesc insa si au ca subiect principal atat o noua generatie a sportivei 8C, cat si readucerea la viata a modelului GTV.

In primul caz avem o serie de elemente precum sasiul monococ din fibra de carbon si sistemul de propulsie hibrid cu 700 CP, care "genereaza" un 0 - 100 km/h in sub trei secunde.

Astfel, sportiva in doua portiere a italienilor va intra in lupta directa cu nume grele ale industriei automobilelor de inalta performanta, McLaren720S si Ferrari 488 GTB fiind doar doua exemple in acest sens.

Trecand mai departe si ajungand la modelul GTV, anumite publicatii sugereaza ca acesta va renaste sub forma unei versiuni Coupe a berlinei de clasa medie Alfa Romeo Giulia.

Primele informatii oficiale scot la iveala o configuratie interioara cu patru scaune, distributie de 50:50 a greutatii si, nu in ultimul rand, un sistem de propulsie cu 600 CP - livrati tuturor celor patru roti.

Daca mai conteaza, printre planurile de viitor ale italienilor se mai regasesc si o noua generatie pentru Giulia, Giulietta si Stelvio, ultimele doua urmand a primi si o varianta LWB.

Alfa Romeo - Planuri de viitor

Alfa Romeo - Planuri de viitor

Alfa Romeo - Planuri de viitor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Alfa Romeo - Planuri de viitor
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2018