Daca zvonurile se adeveresc, nemtii au dat de belea: Alfa ar lucra la o Giulia cu doua portiere si 650 CP sub capota

Daca zvonurile se adeveresc, nemtii au dat de belea: Alfa ar lucra la o Giulia cu doua portiere si 650 CP sub capota
  • Alfa Romeo ar lucra la o versiune in doua portiere a modelului Giulia
  • Noul automobil ar putea fi lansat chiar inainte de sfarsitul acestui an
  • Clientii ar avea de ales dintre motoare cu pana la 650 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cea mai interesanta stire a saptamanii vine tocmai din Marea Britanie, acolo unde publicatia Autocar sustine ca a aflat ca Alfa Romeo lucreaza la o Giulia cu doua portiere si pana la 650 CP sub capota.

Audi RS5, BMW M4, Mercedes C63 AMG? Uita de ele! Daca ultimele zvonuri cu privire la planurile de viitor ale companiei Alfa Romeo se adeveresc, atunci Giulia va deveni regina... coupe-urilor de clasa medie.

Potrivit publicatiei Autocar, italienii pregatesc lansarea unei versiuni in numai doua portiere a modelului care concureaza cu BMW M3 si... Mercedes C63 AMG. Iar premiera mondiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Si mai interesant este insa ce se va ascunde sub capota automobilului cu pricina. Un sistem de propulsie hibrid cu recuperarea energiei ca in Formula 1, capabil sa genereze nu mai putin de 650 CP in cazul variantei Quadrifoglio.

De altfel, clientii vor avea la dispozitie si o configuratie in care locul benzinarului V6 de 2.9 litri va fi luat de unitatea 2.0 turbo de 280 CP. In situatia data, fisa tehnica va include o putere maxima de 350 CP, conform sursei citate.

Totodata, mai spun sursele citate de publicatia Autocar, noua Alfa Giulia Coupe va debarca in showroom-uri si alaturi de mai multe motoare traditionale. Printre acestea, si un diesel cu "doar" 150 CP la datorie.

Intr-un final, despre viitorul automobil al companiei italiene - care ar putea fi comercializat sub denumirea Sprint, se mai spune si ca va primi un portbagaj conventional. Exista insa si o serie de zvonuri care vorbesc despre posibilitatea ca la vanzare sa ajunga chiar si un model in cinci portiere, concurent cu Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe.

Alfa Giulia Coupe - Ipoteza de Design

Distribuie pe Facebook
mai multe