Fara Photoshop: POZE REALE cu noua Dacia Duster de la Salonul Auto de la Frankfurt

  • Dacia a lansat la Frankfurt o noua generatie a modelului Duster
  • Modelul romanesc prezinta un design mai atragator ca oricand
  • Clientii vor avea la dispozitie numeroase tehnologii de top
Distribuie pe Facebook

Dacia prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt cea mai noua generatie a modelului Duster.

Noua Dacia Duster iese in evidenta la nivel de exterior printr-un design mai modern si mai atragator ca oricand, cu lumini de zi de tip LED la nivelul partii frontale si aripi laterale proeminente, care gazduiesc jante de pana la 17 inch.

Mai multe imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si in partea posterioara a caroseriei cu cinci usi, in timp ce interiorul a primit o plansa de bord redesenata de la zero si materiale de calitate superioara celor folosite anterior, printre altele.

Comparativ cu modelul pe care il inlocuieste, noua Dacia Duster dispune si de climatizare automata, de airbag-uri de tip cortina, dar si de un asistent activ de monitorizare a unghiului mort sau patru camere care filmeaza la 360 de grade.

Suprizele de la nivelul pachetului tehnologic continua cu sistemul keyless entry, in timp ce gama de motorizari ramane neschimbata, astfel ca viitorii clienti vor avea in continuare de ales dintre doua optiuni pe benzina si doua diesel.

Exceptand versiunea dCi 90, toate celelalte unitati disponibile - SCe 115, TCe 125 si dCi 110, vor putea fi comandate inclusiv alaturi de tractiune integrala; in plus, cea din urma versiune este oferita si alaturi de cutia cu dublu ambreiaj EDC.

Dacia Duster - Poze reale

Dacia Duster - Poze reale

Dacia Duster - Poze reale

Dacia Duster - Poze reale

Dacia Duster - Poze reale

Dacia Duster - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Dacia Duster - Poze reale
mai multe