Ferrari se pregateste sa deschida sampania. A aparut primul TEASER cu noua masina de 700 de cai

Ferrari se pregateste sa deschida sampania. A aparut primul TEASER cu noua masina de 700 de cai
  • A aparut primul teaser care anunta noul Ferrari 488 GTO
  • Urmeaza sa debuteze oficial la Geneva
  • Unitatea V8 va dezvolta aproximativ 700 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Maranello a publicat primul teaser oficial care anunta noul 488 GTO. Acesta ar urma sa dezvolte aproximativ 700 de cai putere si va debuta in premiera in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Asa cum probabil te-ai fi asteptat, acest clip video este foarte scurt si nu tradeaza foarte mult noul supercar al italienilor. Insa din informatiile anterioare, stim ca acesta va fi o adevarata arma pentru circuit, cu multe elemente aerodinamice din fibra de carbon, interior simplu cu scaune scoica, consola centrala din carbon si fara torpedo.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, noul Ferrari 488 GTO beneficiaza de o directie imbunatatita, transmisie perfectionata, sistem de evacuare regandit si foarte zgomotos, dar si de un propulsor V8 recalibrat. Cele mai multe zvonuri vorbesc despre cel mai puternic V8 construit vreodata de Ferrari, o evolutie a unitatii regasite pe versiunea de competitie 488 Challenge.

Puterea exacta ramane deocamdata necunoscuta, insa toata lumea se asteapta ca acesta sa dezvolte undeva in jurul a 700 de cai putere sau chiar mai mult de atat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2018