Fiat anunta reduceri semnificative pentru modelele sale, insa tu nu te vei putea bucura de ele

Fiat anunta reduceri semnificative pentru modelele sale, insa tu nu te vei putea bucura de ele
  • Fiat pregateste reduceri semnificative pentru modelele vandute in SUA
  • Respectiva modificare de pret vizeaza exclusiv versiunile din gama 500
  • Un Abarh 500c vandut in prezent cu 26.695$ va costa anul viitor doar 21.490$
Distribuie pe Facebook

Inceputul anului viitor va aduce taieri masive de pret la gama Fiat, modelele comercializate pe piata din SUA urmand a costa chiar si cu peste 5.000 de dolari mai putin decat in prezent.

Ai visat dintotdeauna sa ai un 500 la scara? Daca si pe tine a reusit sa te fascineze... ei bine, inseamna ca te vei bucura sa auzi ca micul automobil italian se va vinde din 2017 alaturi de reduceri semnificative.

Nu de alta, dar un document obtinut de publicatia Automotive News dezvaluie ca divizia nord-americana a companiei Fiat are de gand sa reduca preturile propriilor modele chiar si cu mai bine de 5.000 de dolari.

De exemplu, un Abarh 500c comercializat in prezent cu 26.695$ va ajunge sa coste anul viitor doar 21.490$. La fel de impresionanta se anunta si scaderea aplicata notei de plata a modelului 500c Lounge: de la 24.495 la 19.890 dolari.

Versiunea decapotabila a micului Fiat 500 nu este singura care se va bucura de aceste reduceri semnificative, divizia nord-americana a companiei italiene pregatind sa taie inclusiv variantei cu plafon rigid. Cu minim 2.000$.

Situatia se schimba in cazul modelelor 500L, respectiv 500X, care vor fi comercializate din 2017 cu cel mult cateva sute de dolari mai putin decat la momentul actual. Asta daca vor primi vreo reducere...

Indeajuns insa cu introducerile / prezentarile si iata documentul despre care discutam anterior. In materialul obtinut de publicatia Automotive News vei descoperi toate taierile de pret pe care Fiat USA le va opera:

Reduceri Fiat SUA

Reduceri Fiat SUA

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2016