Ford a dat cu bata-n balta cu noul GT. Colectionarii critica dur criteriile de selectie

Ford a dat cu bata-n balta cu noul GT. Colectionarii critica dur criteriile de selectie
  • Colectionarii se arata foarte deranjati de criteriile de selectie pentru noul Ford GT
  • Acestia au fost ignorati, fiind preferati mai multi artisti sau vedete Youtube
  • Una din criteriile de selectie a fost potentialul de promovare si influenta viitorului client pe retelele de socializare
Distribuie pe Facebook

Mai multi colectionari auto critica dur criteriile de alegere a viitorilor clienti Ford GT, dupa ce constructorul american a ales mai multe vedete, dar a ignorat adevaratii colectionari si pasionati.

Noul Ford GT este una dintre cele mai dorite supercar-uri ale momentului. Chiar daca producatorul american a scos la vanzare doar 500 de exemplare, fiecare costand 300.000 de euro, nu mai putin de 6509 doritori s-au batut pe acestea.

Acum, la ceva vreme de cand selectia viitorilor proprietari de GT s-a incheiat, vin si criticile, in mare parte plauzibile. Deoarece una dintre criteriile importante de selectie era potentialul de promovare si influenta viitorului client pe retelele de socializare, multi colectionari si fani inraiti ai modelului au fost ignorati, fiind preferati vedete Youtube sau artisti.

In plus, cei ignorati s-au inscris pe lista de doritori si au si trimis scrisori de intentie, pe care constructorul american le-a considerat obligatorii in procesul de selectie, dar din cate se pare nici acestea nu au fost de ajuns.

In special colectionarii s-au aratat extrem de deranjati de aceste criterii si au concluzionat ca strategia Ford a fost una eronata si lipsita de respect fata de cei care au investit pana acum in modelele clasice ale marcii.

Fiind bine-cunoscut faptul ca unele masini, precum aceasta, isi dubleaza sau chiar tripleaza pretul odata cu parasirea liniei de productie, din cauza cererilor foarte mari, si ca multi isi cumpara o asemenea masina pentru a o vinde mai scump imediat ce o achizitioneaza, viitorii clienti vor fi obligati sa semneze un contract care ii va impiedica sa isi vanda masina pentru o anumita perioada de timp.

Mai mult decat atat, acestia vor trebui sa isi puna viitorul supercar la dispozitia celor de la Ford pentru evenimente speciale daca producatorul din Michigan le va cere acest lucru.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2016