Ford a dezvelit noul EcoSport facelift. Modelul european va fi produs la Craiova

Ford a dezvelit noul EcoSport facelift. Modelul european va fi produs la Craiova
  • Ford a publicat primele fotografii oficiale cu EcoSport facelift
  • Modelul va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Versiunea europeana va fi produsa la Craiova incepand cu toamna lui 2017
Distribuie pe Facebook

Ford a publicat primele fotografii oficiale ale celui mai mic SUV din gama, modelul EcoSport, care tocmai a primit un mult-asteptat facelift. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles, iar pentru piata europeana va fi construit la Craiova.

Construirea primei generatii a modelului EcoSport a inceput in 2003 la uzina Ford din Brazilia, iar odata cu lansarea celei de-a doua generatii in 2012, cel mai mic SUV oferit de constructorul american a devenit incet incet un model vandut la nivel global.

Ford EcoSport facelift

Acesta a primit intr-un final mult-asteptatul facelift, si urmeaza sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, care isi va deschide portile in 18 noiembrie. Dar, pana atunci, constructorul din Dearborn a publicat primele fotografii oficiale ale acestui model, si odata cu ele si primele informatii despre versiunea construita pentru piata nord-americana.

Ford EcoSport facelift

Aceasta versiune va fi importata de la fabrica din India, iar principala noutate fata de modelul pe care il inlocuieste este o grila fata inaltata pana la nivelul blocurilor optice, care au capatat deasemenea o forma mai angulara. Logo-ul Ford a fost la randul sau mutat in mijlocul grilei.

Ford EcoSport faceliftFord EcoSport facelift

Piesa centrala a habitaclului este reprezentata de ecranul cu diagonala de 8 inch, pozitionat deasupra plansei de bord. Acesta beneficiaza de tehnologia Sync 3 si este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.

Ford EcoSport facelift

Tot aici regasim si noul sistem audio cu 10 difuzoare si o putere totala de 675 W, semnat de cei de la Bang & Olufsen. Clientii isi vor putea conecta dispozitivele electronice precum smarphone-urile si tabletele prin intermediul celor doua porturi USB cu fast-charging, iar doua prize de 12 V si una de 110 V sunt amplasate in spatele consolei centrale.

Ford EcoSport facelift

Partea buna este ca majoritatea noutatilor prezentate mai sus se vor regasi si pe modelul care va fi produs la uzina Ford de la Craiova, incepand cu toamna anului 2017, si care urmeaza sa fie exportat in Europa.

Ford EcoSport facelift

Constructorul american a preferat sa pastreze misterul care inconjoara gama de motorizari si specificatiile tehnice, insa stim cel putin ca peste Ocean, EcoSport facelift va fi disponibil cu un motor de 1.0 litru in 3 cilindri, dar si de o unitate de 2.0 litri cu 4 cilindri. Ambele vin impreuna cu o transmisie automata cu 6 trepte, insa clientii care doresc tractiune integrala, vor trebui sa opteze pentru motorizarea de 2.0 litri.

Ford EcoSport facelift

Ford EcoSport facelift

Ford EcoSport facelift

Ford EcoSport facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford EcoSport facelift
mai multe