Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda. Cum arata in realitate

Ford a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda. Cum arata in realitate
  • Ford a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Mustang 2024, muscle car-ul pe care il poti tura din telecomanda
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare incepand abia de anul viitor - la un pret de pornire momentan necunoscut, respectivul model sport isi va intampina clientii atat intr-o versiune V8, cat si intr-o savoare cu numai patru cilindri.

Prezentat publicului larg cu doar cinci zile in urma, noul Ford Mustang Mk7 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Urmand sa isi faca aparitia pe strazi din vara lui 2023, mult anticipatul autoturism cu o caroserie in doua portiere si un plafon fix ori retractabil, in functie de varianta aleasa, se remarca in special prin aspectul extrem de agresiv al partii frontale, insa nici capota ventilata a motorului ori aripile laterale atent sculptate nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva.

Acelasi vehicul se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, inclusiv cu o pereche de blocuri optice posterioare cu design familiar, pe cand lista atractiilor de la interior cuprinde si un set compus din doua display-uri supradimensionate, si un volan cu o parte inferioara plata, scaune de la Recaro, o tapiterie din piele sintetica ori Micro Suede, dar si o instalatie audio semnata de specialistii B&O - evident.

In plan tehnic, noua generatie a legendarei game oferite de Ford sub denumirea de Mustang va pune la dispozitia cumparatorilor sai atat un propulsor I4 turbo, de 2.3 litri, cat si un V8 aspirat natural, cu o capacitate de 5.0 litri. Din meniu nu lipsesc, ba din contra, nici cutia manuala cu sase rapoarte si functie Rev Matching, discurile de franare cu diametrul de pana la 390 de milimetri, diferentialul cu alunecare limitata ori celebra suspensie amoritozare cu magnetoreologice. Pe nume MagneRide.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2022