Ford anunta calendarul viitoarelor lansari in Europa

Ford anunta calendarul viitoarelor lansari in Europa
Ford a anuntat recent calendarul viitoarelor lansari pe continentul european. In acest an va fi lansat facelift-ul lui Fiesta, in timp ce versiunea sportiva ST va fi disponibila incepand cu 2013.
Distribuie pe Facebook
Noua generatie Ford Mondeo urmeaza sa fie expusa la Salonul Auto de la Paris (27 septembrie - 14 octombrie 2012), urmand ca la inceputul lui 2013 sa apara si in showroom-urile europene.
Calendarul lansarilor Ford in Europa este completat de noua generatie Kuga, programata sa apara pana la sfarsitul anului. SUV-ul compact Ford EcoSport, despre care s-a scris ca ar putea fi produs la uzina de la Craiova, va debuta peste un an si jumatate.

Un alt SUV pregatit de Ford este Edge, un model de clasa mare, care va fi lansat dupa EcoSport. Ford promite ca va aduce in Europa si faimoasa masina sport Ford Mustang, fara sa anunte data lansarii.

Americanii anunta lansari si pe segmentul de vehicule comerciale. Pana la sfarsitul lui 2012 vom avea parte de Tourneo Custom si Transit Custom, iar in 2013 apare Transit Connect. Pentru 2014, Ford anunta lansarea noului van compact Transit Courier.
Distribuie pe Facebook
mai multe