FORD BRONCO se intoarce! Cum arata in realitate NOUL MODEL

FORD BRONCO se intoarce! Cum arata in realitate NOUL MODEL
  • FORD BRONCO se intoarce!
  • Cum arata in realitate NOUL MODEL
Distribuie pe Facebook

Pentru inceput, clientii vor avea de ales intre doua motorizari pe benzina, ce ofera puteri maxime de pana la 310 CP, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Dezvelit oficial chiar la inceputul saptamanii trecute, mult anticipatul Ford Bronco U725 este construit pe aceeasi platforma precum camioneta Ranger si dispune de o garda la sol de 29.4 centimetri, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Oferit in schimbul unei sume minime de 28.500 de dolari, cu primele exemplare programate sa ajunga in showroom-uri din primavara anului viitor, noul off-roader propune doar doua motorizari.

Un propulsor turbo cu patru cilindri in linie, de 2.3 litri si aproximativ 270 de cai putere, insoteste versiunea de baza, in timp ce varianta de top mizeaza pe un V6 cu doua turbine, capacitatea de 2.7 litri si undeva in jurul a 310 cai putere.

Meniul tehnic disponibil in cazul noului Ford Bronco continua cu alte doua optiuni diferite la nivelul transmisiei, clientii avand de ales intre o manuala cu sapte viteze si o automata in zece rapoarte.

In cazul in care o astfel de precizare chiar era necesara, ei bine... mult anticipatul off-roader se bucura in standard de un sistem de tractiune integrala, cu mentiunea ca inclusiv acesta este de doua tipuri, potrivit primelor informatii oficiale.

Pe plan estetic, contrastul dintre caroseria patratoasa si farurile cu aspect rotund ii confera departamentului exterior un aer familiar, retro, pe cand interiorul imbina tehnologia cu functionalitatea.

Asa cum spuneam si in urma cu numai sapte zile, mult anticipatul Ford Bronco U725 este oferit spre comercializare atat intr-o versiune cu doua portiere, cat si intr-o varianta in patru usi, ambele cu plafonul si alte elemente detasabile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2020