Ford Focus 2011 costa 16.000 de Euro, in Romania

Ford Focus 2011 costa 16.000 de Euro, in Romania
Noua generatie de Ford Focus si-a facut aparitia la Salonul Auto International de la Detroit. Iata ca in aceasta seara se lanseaza oficial in Romania modelul Ford Focus. Acesta are un pret care incepe de la 16.000 de Euro, TVA inclus.
Distribuie pe Facebook

Compania Nationala de Vanzari Ford aduce la vanzare in Romania noul model Focus, care va fi disponibil cu preturi care pleaca de la 16.000 euro cu TVA.

Clientii vor putea opta pentru sapte variante de motorizari, trei pe benzina si patru diesel. Toate versiunile pe benzina au motoare de 1,6 litri, in timp ce variantele pe motorina beneficiaza si de doua propulsoare de 2 litri. In plus, este de asteptat ca varianta Focus ST sa fie si ea lansata in cursul acestui an.
Pretul noului Focus, de 16.000 euro, este cu cateva sute de euro mai mare fata de generatia anterioara. Evident, pretul de start este pentru un Focus cu motorizare 1.6 benzina.

Lansarea oficiala a noului Ford Focus in Romania va avea loc saptamana aceasta, dupa ce prezentarea mondiala a modelului a avut loc la Salonul Auto International de la Detroit, la inceputul acestui an.

Vanzarile Ford pe piata romaneasca au scazut anul trecut cu 21%, la 10.982 unitati, fata de anul 2009.

Compania Nationala de Vanzari Ford este parte a producatorului auto Ford Romania, iar in august 2010 a preluat operatiunile de vanzari ale marcii pe plan local de la importatorul Romcar.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2011