Ford lanseaza noul FIESTA ST in Romania la un pret imbatabil: 19.750 de euro pentru versiunea in 3 usi

Ford lanseaza noul FIESTA ST in Romania la un pret imbatabil: 19.750 de euro pentru versiunea in 3 usi
  • Noul Fiesta ST a fost lansat in Romania
  • Costa cel putin 19.750 de euro cu TVA inclus
  • Este disponibil in doua niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile lanseaza noua generatie Fiesta ST si pe piata din Romania. Hot-hatch-ul este disponbil in doua niveluri de echipare, cu 3 sau 5 usi, iar pretul de pornire este de 19.750 de euro cu TVA inclus.

La scurt timp dupa ce francezii de la Renault au adus in Romania noul Megane RS, Ford lanseaza pe plaiurile mioritice noua generatie Fiesta ST. Ca rivali directi avem Peugeot-ul 208 GTi, Renault-ul Clio RS sau Volkswagen-ul Polo GTI.

Ford Fiesta ST

Hot-hatch-ul din Hexagon este disponibil in doua niveluri de echipare, ST1 si ST3, iar in standard ofera camera frontala, diferential cu alunecare limitata, suspensie ST, selector pentru modurile de rulare, aer conditionat manual, geamuri fata actionate electric, scaune fata incalzite, jante cu diametrul de 17 inch, oglinzi electrice si incalzite, sau sistemul multimedia SYNC III cu display tactil de 6.5 inch.

Ford Fiesta ST

Clientii pot comanda noul Fiesta ST in doua configuratii de caroserie, cu 3 sau cu 5 usi. Cea mai accesibila varianta cu 3 usi pleaca de la 19.750 de euro cu TVA, iar pentru cele doua usi in plus platesti cel putin 23.450 d euro. Cel mai scump Fiesta ST are un pret de pornire de 24.050 de euro, cu TVA inclus desigur.

Ford Fiesta ST

Sub capota, modelul americanilor are un propulsor de 1.5 litri turbo, capabil de 200 de cai putere la 6.000 de rotatii pe minut si 290 Nm cuplu intre 1.400 si 4.000 rpm. Tractiunea este pe puntea fata, iar singura transmisie disponibila este una manuala cu sase trepte.

Ford Fiesta ST

Nu lipsesc celebrele arcuri special patentate de Ford, integrate in suspensia spate cu bara de torsiune, botezate Force Vectoring Springs. Acestea imbunatatesc rigiditatea laterala, raspund mai prompt la comenzi, sunt cu 10 kilograme mai usoare comparativ cu solutiile asemanatoare si pot fi montate pe amortizoarele traditionale. In plus, nu trebuie sa faci niciun compromis la nivelul confortului.

Ford Fiesta ST

Asadar, vorbim de o manevrabilitate de invidiat pe viraje. In linie dreapta, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 6.5 secunde, iar viteza maxima este de 232 km/h.

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Fiesta ST
mai multe