Fotografiile care aprind imaginatia fanilor. Cum ar arata VW Jetta daca de maine s-ar vinde din nou

Fotografiile care aprind imaginatia fanilor. Cum ar arata VW Jetta daca de maine s-ar vinde din nou
  • Volkswagen a lansat un nou Golf la sfarsitul saptamanii trecute
  • Un rus si-a inchiput cum ar arata aceasta intr-o versiune cu patru portiere
  • Modelul german se va vinde initial doar sub forma de hatchback
Distribuie pe Facebook

Nici macar o singura saptamana nu a trecut de la premiera celei de-a opta generatii a legendarului Golf, insa un artist din Rusia si-a inchipuit deja cum ar arata aceasta intr-o varianta cu.. patru portiere.

Anuntat cu surle si trambite chiar joia care a trecut, in data de 24 a lunii octombrie, noul Volkswagen Golf 8 a reusit deja sa-i faca pe multi - fara prea mari batai de cap - sa se intrebe cum ar "da" si in alte versiuni de caroserie.

Este inclusiv cazul unui artist rus, care si-a inchipuit cea de-a opta generatie a legendarului Golf... in haine de sedan traditional, cu patru portiere, menit sa readuca pe buzele europenilor numele Jetta (sau, de ce nu, Bora).

In cazul in care Volkswagen va muta complet imprevizibil, lansand pe piata o noua berlina de clasa compacta, atunci aceasta va prelua - fara doar si poate - o buna parte dintre caracteristicile vizuale ale proaspat dezvaluitului Golf 8.

Cea de-a opta generatie a legendarului Golf ar trebui sa-i imprumute unei potentiale Jetta / Bora si gama de motorizari pe benzina, motorina, gaz, plus hibrid, dar si tehnologiile de ultima ora din exterior sau de la interior.

Judecand insa dupa preferintele actuale ale clientilor europeni, noul Volkswagen Golf 8 nu va primi nicio varianta cu patru portiere - nu in lumea reala, situatia stand complet diferit in lumea virtuala, dupa cum precizam anterior.

VW Golf 8 Sedan

VW Golf 8 Sedan

Sursa Foto: Kolesa

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2019