Francezii cu designul, germanii cu calitatea. Noul Polo promite materiale mult mai bune pentru interior

Francezii cu designul, germanii cu calitatea. Noul Polo promite materiale mult mai bune pentru interior
  • Un nou Volkswagen Polo va fi lansat in 2017
  • Viitorul model promite materiale de calitate superioara
  • Gama de motorizari va include si noul 1.5 TSI
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au mai ramas cateva clipe bune pana la debutul sau, iata ca au inceput sa apara deja primele detalii despre urmatorul Volkswagen Polo.

Cum de la introducerea ultimei versiuni au trecut deja mai bine de sapte ani, Volkswagen lucreaza din greu zilele acestea la dezvoltarea, respectiv testarea unei noi generatii a modelului Polo.

Desi nu se cunoaste nimic oficial pentru moment, despre urmatoarea reiteratie a popularului automobil german de clasa mica se spune deja ca va ajunge la vanzare chiar in cursul lui 2017.

Mai multe de-atat, presa de specialitate anunta inclusiv ca noul Volkswagen Polo va creste in ampatament, acelasi interior aducand pe langa un plus de spatiu si materiale de calitate superioara.

Vesti bune avem si la nivel de tehnologie, urmatoarea generatie a popularului automobil german de clasa mica fiind asteptata alaturi de un sistem de infotainment cu ecran tactil de 9.5 inch.

Aflata la mare cautare in prezent, compatibilitatea cu aplicatiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto va ajunge si pe noul Volkswagen Polo - cel mai probabil pe versiunile de top.

In ceea ce priveste gama de motorizari, aceleasi voci indica unitati turbo in trei si patru cilindri, urmatoarea generatie a popularului automobil german de clasa mica primind chiar si proaspat anuntatul 1.5 TSI.

Dupa cum precizam si anterior, noul Volkswagen Polo va ajunge la vanzare in cursul anului viitor. Pana atunci, fanii automobilelor de clasa mica pot incercat recent lansatul Citroen C3.

Noul VW Polo - Ipoteza de design

Noul VW Polo - Ipoteza de design

Sursa Foto: Theophilus Chin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016