Masina cu care francezii vor sa-ti distraga atentia de la VW Polo. Cum arata si cu ce impresioneaza

Masina cu care francezii vor sa-ti distraga atentia de la VW Polo. Cum arata si cu ce impresioneaza
  • Noul Citroen C3 revine in peste 120 de fotografii oficiale
  • Automobilul francez ofera 36 de configuratii diferite
  • Gama de motorizari are puteri cuprinse intre 68 si 110 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul saptamanii trecute, noul Citroen C3 revine astazi intr-o super-galerie foto compusa din aproape 130 de fotografii la rezolutie mare.

Salonul Auto de la Paris se apropie cu pasi repezi, printre modelele pregatite sa debuteze in premiera mondiala in cadrul evenimentului cu pricina numarandu-se si noul Citroen C3.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul saptamanii trecute, masina franceza de clasa mica iese in evidenta printr-un design amuzant, dar atragator, ce preia numeroase inspiratii de la actualul C4 Cactus.

Clientii au la dispozitie 36 de optiuni diferite pentru configurarea modelului cu pricina, noul Citroen C3 noua nuante exterioare, patru culori pentru plafon, dar si petru teme interioare.

Citroen C3 - Galerie FotoCitroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie Foto

Printre tehnologiile puse la dispozitie de masina franceza de clasa mica se numara si urmatoarele: navigatie 3D cu informatii despre trafic in timp real, camera pentru marsarier sau monitorizarea unghiului mort.

O alta dotare remarcabila a noului Citroen C3 consta in sistemul ConnectedCam, care foloseste o camera de filmat, GPS-ul si conexiunea la internet din dotare pentru a transmite imagini.

In plus, acelasi sistem ConnectedCam poate fi folosit, de asemenea, si pentru realizarea unor materiale video de maximum 20 de secunde, insa numai atunci cand masina franceza de clasa mica stationeaza.

Din punct de vedere tehnic, noul Citroen C3 se lauda cu o gama variata de motorizari, formata din unitati pe benzina si motorina cu puteri maxime cuprinse intre 68 si 110 CP.

Livrarea valorilor catre puntea fata a masinii franceze de clasa mica se face fie printr-o cutie manuala, fie printr-o transmisie automata, in functie de alegerea pe care clientul o face la nivel de propulsie.

Citroen C3 - Galerie Foto

Citroen C3 - Galerie FotoCitroen C3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (128) Poze Citroen C3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2016