Francezii de la Renault au dezvaluit pretul noului Duster. De la cat pleaca SUV-ul romanesc

Francezii de la Renault au dezvaluit pretul noului Duster. De la cat pleaca SUV-ul romanesc
  • Renault a publicat preturile noului Duster
  • Acestea sunt deocamdata disponibile numai pentru piata franceza
  • Cel mai accesibil Duster pleaca de la 11.990 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Hexagon a anuntat lista de preturi pentru noua Dacia Duster, aferenta pietei locale din Franta. Astfel, aflam ca gigantul francez s-a tinut de cuvant iar aceasta noua generatie are un pret de baza cu doar cateva sute de euro peste cel actual.

Dupa sapte ani de asteptare, Dacia Duster a primit o noua generatie, prezentata in premiera cu cateva luni in urma cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Am aflat atunci ca SUV-ul produs la Mioveni a fost reinventat si este mai inteligent ca niciodata, doua caracteristici de care avea nevoie pentru a putea rezista in zilele noastre.

Dacia Duster

Design-ul exterior nu a suferit modificari majore, astfel ca avem doar o grila a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o forma diferita pentru stopuri si scuturi ceva mai pronuntate atat in fata cat si in spate. Dimensiunile au ramas neschimbate, iar sistemul de tractiune integrala a fost imbunatatit pentru a se descurca mai bine in off-road.

Dacia Duster

Interiorul propune materiale si finisaje mai calitative, scaunele ofera un confort sporit, deasupra display-ului sistemului de infotainment avem avum trei fante de aer, iar spatiile de depozitare au fost suplimentate.

Dacia Duster

Acum, gigantul francez a publicat si lista de preturi aferenta deocamdata pietei locale, unde SUV-ul romanesc propune patru niveluri de echipare (Duster, Essentiel, Confort si Prestige). Cel mai accesibil Duster vine in echiparea de baza, cu motor SCe pe benzina, de 115 cai, cutie de viteze manuala cu cinci trepte si tractiune fata, si are un pret de plecare de 11.990 de euro.

Dacia Duster

Lista de dotari standard include sase airbag-uri, lumini de zi actionate electric, limitator de viteza, sistem de directie electric, geamuri electrice fata, inchidere centralizata si bare vopsite in culoarea caroseriei.

Dacia Duster

Tot aici, avem versiunea diesel cu motor dCi de 90 de cai, cutie manuala cu sase rapoarte si tractiune 4x2, care costa de la 14.000 de euro in sus.

In partea superioara a gamei regasim nivelul de echipare Prestige care aduce printre altele camera video pentru marsarier, sistem Media Nav Evolution, clima automata si scaun sofer cu reglaj lombar. Cea mai ieftina varianta de top pleaca de la 17.750 de euro si este alimentata de motorul pe benzina Tce de 125 de cai, cu transmisie manuala cu sase trepte.

Dacia Duster

Cel mai scump Duster pleaca de la 20.850 de euro si este pentru prima data in istoria brand-ului romanesc cand pretul unui model depaseste pragul de 20.000 de euro. Este vorba despre diesel-ul cu motor dCI de 110 cai, cutie manuala cu sase trepte si tractiune integrala.

Dacia Duster

Daca vrei un Duster cu noua cutie automata EDC, cu dublu ambreiaj, atunci trebuie sa stii ca cel mai accesibil vine cu nivelul de echipare Confort si propulsor diesel dCi 110. Acesta costa de la 18.850 de euro in sus si ofera printre altele, senzori de parcare spate, oglinzi electrice, geamuri electrice in spate si jante de 16 inci din aliaj.

Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Dacia Duster
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2017