Galerie foto: Noul Citroen C3 apare in noiembrie

Galerie foto: Noul Citroen C3 apare in noiembrie
Frumos, tineresc, inteligent. Noul C3 de la Citroen. Asa incepe comunicatul de presa al fabricantului francez scris la Paris. Francezii s-au priceput intotdeauna la marketing si prezentari. Dar hai sa vedem ce noutati a dezvaluit Citroen despre noua lor masina.
Distribuie pe Facebook

Nu prea multe, dar ne-au trimis cateva fotografii cu C3-ul.

Noul C3 va fi lansat in Franta in noiembrie 2009 si in Romania la sfarsitul lunii februarie din 2010 cu ambitia de a inlocui modelul actual care s-a vandut in peste doua milioane de exemplare. Ambitie mare a celor de la Citroen.

Constructorii prezinta noua masina ca una ideala pentru a fi o masina de familie sau una de firma ca parte a unei flote de autovehicule.

O piesa revolutionara este parbrizul alungit care lasa soferului mai mult spatiu pentru a vedea si cerul, nu numai soseaua.

Noul C3 este, de asemenea, conectat la tehnologie: sistem audio cu MP3, USB Box (USB slot + jack, compatibilitate iPod si kit Bluetooth pentru hands-free.

Noul C3 concureaza printre cele mai compacte masini in segmentul de piata in care activeaza: cu o lungime de 3,94 metri, o latime de 1,71 metri si o intoarcere completa facuta in 10,2 metri pare a fi facut foarte bine pentru oras. Cu toate acestea, noul Citroen C3 este vizibil mai lung decat predecesorul sau, avand opt centimetri in plus fata de generatia anterioara.

La capitolul motorizari, Citroen se mandreste cu motorul HDi de 1.6 litri si 90 CP, consumul acestuia fiind adus sub pragul psihologic de 100g/km, mai precis la 99g/km. Va mai exista si un HDi de 110 CP, dar si doua benzinare, unul de 1.4 litri si 95 CP sau de 1.6 litri si 120 CP.

Din comunicat mai aflam ca din 2011, versiunile diesel ale noului C3 vor fi echipate cu a doua generatie a sistemului Stop & Start, cuplat la cutii de viteze electronice in cinci si sase rapoarte.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Galerie foto: Noul Citroen C3 apare in noiembrie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2009